Vo-Ho Leerling

Wegwijsdag

Om een beetje wegwijs te worden in de vele beroepen en profielen, organiseren NHL Hogeschool, Stenden Hogeschool en Hogeschool VHL op de Wegwijsdag. Er worden op die dag verschillende workshops aangeboden.

De docenten en studenten vertellen op een informatieve en inspirerende wijze over het beroep en je krijgt te horen welk profiel goed bij dat beroep aansluit. Tijdens de Wegwijsdag volg je twee workshops. Eén workshop aan NHL Hogeschool en één workshop aan Stenden Hogeschool of Hogeschool VHL. Elke workshop duurt drie kwartier.

Wat moet je doen?
Heeft jouw school zich aangemeld, dan ontvang je van jouw decaan begin november een gebruikersnaam en wachtwoord. Je kunt je dan meteen aanmelden voor de workshops.

Omdat we er voor willen zorgen dat elke leerling een workshop volgt die hij/zij leuk vindt, geef je drie voorkeur workshops op.  (drie keuzes bij de NHL en drie keuzes bij Stenden / Hogeschool VHL).

Bekijk de workshops van de NHL
Bekijk de workshops van Stenden / Hogeschool VHL
Maak meteen je keuze!

> Lees hier meer over de verschillende profielen en mogelijke vervolgstudies .


Wegwijsdag

Welk profiel past bij mij?

Ben je een havo 3 leerling, kom dan naar de Wegwijsdag  op 21 of 22 januari 2020 om kennis te maken met de verschillende profielen.

Wie ben ik en wat wil ik?

Ben je een havo 4 leerling, dan helpt de Oriëntatiedag van 20 mei 2020 om je beter te oriënteren op je vervolgopleiding.

Wat wil ik later gaan doen?

Ben je een havo 5 of vwo 6 leerling, schrijf je dan in voor een meeloopdag of Proefstuderen om je te helpen je definitieve keuze voor een vervolgopleiding te maken.

Contact

Secretariaat Aansluitingsnetwerk VO-HO Fryslân
Postbus 1528
Telefoon: (058) 2846331
8901 BV Leeuwarden
Fax: (058) 2846423
E-mail: info@vo-ho.nl

Coördinator vanuit het VO: Bert Colly
bertcolly@hotmail.com

Coördinator vanuit het HO: Jelle Nauta
jelle.nauta@hvhl.nl