Vo-Ho Leerling

Wegwijsdag havo 3

Word wegwijs tijdens Wegwijsdag 2018

Om een beetje wegwijs te worden in de vele beroepen en profielen, organiseren NHL Hogeschool, Stenden Hogeschool en Van Hall Larenstein op woensdag 17 januari 2018 de Wegwijsdag. Er worden op die dag verschillende workshops aangeboden.

De docenten en studenten vertellen op een informatieve en inspirerende wijze over het beroep en je krijgt te horen welk profiel goed bij dat beroep aansluit. Tijdens de Wegwijsdag volg je twee workshops. Eén workshop aan NHL Hogeschool en één workshop aan Stenden Hogeschool of Van Hall Larenstein. Elke workshop duurt drie kwartier.

Wat moet je doen?
Heeft jouw school zich aangemeld, dan ontvang je van jouw decaan eind november een gebruikersnaam en wachtwoord. Je kunt je dan meteen aanmelden voor de workshops.

Omdat we er voor willen zorgen dat elke leerling een workshop volgt die hij/zij leuk vindt, geef je een eerste, tweede en derde keuze op (drie keuzes bij de Hogeschool NHL en drie keuzes bij Stenden Hogeschool / Van Hall Larenstein).

Impressie Wegwijsdag 2017

> Klik hier om de Wegwijskrant 2017 te bekijken.

> Klik hier om de foto’s van de Wegwijsdag 2017 te bekijken .

> Lees hier meer over de verschillende profielen en mogelijke vervolgstudies .

'

Welk profiel past bij mij?

Ben je een havo 3 leerling, kom dan naar de Wegwijsdag van 17 januari 2018 om kennis te maken met de opleidingen die horen bij de verschillende profielen.

Wie ben ik en wat wil ik?

Ben je een havo 4 leerling, dan helpt de Oriëntatiedag van 17 mei 2017 om je beter te oriënteren op je vervolgopleiding.

Wat wil ik later gaan doen?

Ben je een havo 5 of vwo 6 leerling, schrijf je dan in voor een meeloopdag of Proefstuderen om je te helpen je definitieve keuze voor een vervolgopleiding te maken.

Contact

Secretariaat Aansluitingsnetwerk VO-HO Fryslân
Postbus 1528
Telefoon: (058) 2846331
8901 BV Leeuwarden
Fax: (058) 2846423
E-mail: info@vo-ho.nl

Coördinator vanuit het VO: Bert Jan Flim
B.J.Flim@fcroc.nl

Coördinator vanuit het HO: Jelle Nauta
jelle.nauta@hvhl.nl