Vo-Ho Leerling

Wegwijsdag havo 3

Wegwijsdag 2018

Wat wil je later worden? Het is een vraag waar je als leerling nog voor je zestiende een antwoord op moet zien te vinden. Niet eenvoudig wanneer je kunt kiezen uit meer dan 200 HBO-opleidingen. Om wegwijs te worden in dit oerwoud aan studiemogelijkheden organiseren NHL Stenden Hogeschool en Van Hall Larenstein de Wegwijsdag op 17 januari 2018

De docenten en studenten vertellen op een informatieve en inspirerende wijze over het beroep en je krijgt te horen welk profiel goed bij dat beroep aansluit. Tijdens de Wegwijsdag volg je twee workshops op één Hogeschool. Elke workshop duurt ongeveer een uur.

Wat moet je doen?
Heeft jouw school zich aangemeld, dan ontvang je van jouw decaan eind november een gebruikersnaam en wachtwoord. Je kunt je dan meteen aanmelden voor de Game!

> Lees hier meer over de verschillende profielen en mogelijke vervolgstudies 

> Lees hier meer over het aanmelden voor de Wegwijsdag & speel De Game! 

'

Welk profiel past bij mij?

Ben je een havo 3 leerling, kom dan naar de Wegwijsdag  op 17 januari 2018 om kennis te maken met de verschillende profielen.

Wie ben ik en wat wil ik?

Ben je een havo 4 leerling, dan helpt de Oriëntatiedag van 17 mei 2018 om je beter te oriënteren op je vervolgopleiding.

Wat wil ik later gaan doen?

Ben je een havo 5 of vwo 6 leerling, schrijf je dan in voor een meeloopdag of Proefstuderen om je te helpen je definitieve keuze voor een vervolgopleiding te maken.

Contact

Secretariaat Aansluitingsnetwerk VO-HO Fryslân
Postbus 1528
Telefoon: (058) 2846331
8901 BV Leeuwarden
Fax: (058) 2846423
E-mail: info@vo-ho.nl

Coördinator vanuit het VO: Bert Jan Flim
B.J.Flim@fcroc.nl

Coördinator vanuit het HO: Jelle Nauta
jelle.nauta@hvhl.nl