Vo-Ho Leerling

Proefstuderen havo 5 en vwo 6

Leerlingen uit de examenklassen havo en atheneum kunnen Proefstuderen op de NHL Stenden Hogeschool en Hogeschool Van Hall Larenstein.

Als je twijfelt over je studiekeuze of zeker wilt weten of je de juiste studiekeuze hebt gemaakt, kun je een dagje proefstuderen. Je volgt een programma van de door jou gekozen opleiding en ervaart hoe het is om als student op de hogeschool te zijn. Je maakt kennis met een practicum of project, volgt een hoorcollege en in sommige gevallen wordt er een workshop aangeboden. Tijdens het proefstuderen kom je erachter of de opleiding echt iets voor je is.

Wil je een kijkje nemen bij de opleiding van je keuze? Proef het studeren op deze speciale dag voor eindexamenkandidaten.

Klik hier voor meer informatie Proefstuderen hogescholen:

Welk profiel past bij mij?

Ben je een havo 3 leerling, kom dan naar de Wegwijsdag  op 21 of 22 januari 2020 om kennis te maken met de verschillende profielen.

Wie ben ik en wat wil ik?

Ben je een havo 4 leerling, dan helpt de Oriëntatiedag van 20 mei 2020 om je beter te oriënteren op je vervolgopleiding.

Wat wil ik later gaan doen?

Ben je een havo 5 of vwo 6 leerling, schrijf je dan in voor een meeloopdag of Proefstuderen om je te helpen je definitieve keuze voor een vervolgopleiding te maken.

Contact

Secretariaat Aansluitingsnetwerk VO-HO Fryslân
Postbus 1528
Telefoon: (058) 2846331
8901 BV Leeuwarden
Fax: (058) 2846423
E-mail: info@vo-ho.nl

Coördinator vanuit het VO: Bert Colly
bertcolly@hotmail.com

Coördinator vanuit het HO: Jelle Nauta
jelle.nauta@hvhl.nl