Vo-Ho Leerling

Oriëntatiedag havo 4

Zit jij in havo 4 en moet jij je gaan oriënteren op je studiekeuze? Dat kan best lastig zijn. Weet jij al wat bij jou past? En wat een opleiding nu precies inhoudt?

Ben jij klaar voor de volgende stap in je studiekeuze-oriëntatie?

Kom dan naar de Oriëntatiedag woensdagochtend 22 mei 2019.

Voordat je naar de Oriëntatiedag komt, willen we graag eerst van jou weten welke stappen je al gezet hebt en wat je al weet over jouw studiekeuze. Daarom vragen we je van tevoren deze vragenlijst in te vullen.
De laatste vraag van de vragenlijst is of je 22 mei naar de Oriëntatiedag komt. De Oriëntatiedag is van 10.00-12.00 uur op een hogeschool in Leeuwarden. Je deelname is vrijwillig en gratis.

Op basis van jouw vragenlijst ontvang je van ons een advies. Houd er rekening mee dat het 2 à 3 weken kan duren voordat je dit ontvangt. dat komt omdat we je graag een zo’n persoonlijk mogelijk advies willen geven en daarom alle vragenlijsten bekijken.

Heb je aangegeven dat je 22 mei wil deelnemen dan zit er naast het advies ook een maatwerk programma voor je bij.
Het invullen van de vragenlijst en het opgeven voor de Oriëntatiedag kan tot en met donderdag 4 april.

'

Welk profiel past bij mij?

Ben je een havo 3 leerling, kom dan naar de Wegwijsdag  op 21 of 22 januari 2020 om kennis te maken met de verschillende profielen.

Wie ben ik en wat wil ik?

Ben je een havo 4 leerling, dan helpt de Oriëntatiedag van 20 mei 2020 om je beter te oriënteren op je vervolgopleiding.

Wat wil ik later gaan doen?

Ben je een havo 5 of vwo 6 leerling, schrijf je dan in voor een meeloopdag of Proefstuderen om je te helpen je definitieve keuze voor een vervolgopleiding te maken.

Contact

Secretariaat Aansluitingsnetwerk VO-HO Fryslân
Postbus 1528
Telefoon: (058) 2846331
8901 BV Leeuwarden
Fax: (058) 2846423
E-mail: info@vo-ho.nl

Coördinator vanuit het VO: Bert Colly
bertcolly@hotmail.com

Coördinator vanuit het HO: Jelle Nauta
jelle.nauta@hvhl.nl