Vo-Ho Leerling

Online Opendagen Campus Fryslân

Online Student for a Day 24 April & 15 Mei

Wil je ervaren hoe het is om bij University College Fryslân Global Responsibility & Leadership testuderen? Sluit dan aan bij onze online Student for a Day op vrijdag 24 april of vrijdag 15 mei! Tijdens deze dag volg je een online college volgen van onze professoren op het gebied van Duurzaamheid en Gezondheidswetenschappen, ​dr. Anne Beaulieu​ en ​dr. Sepideh Yousefsadeh​. Daarna kan je in een Google Hangout meer te weten komen over de opleiding en al je vragen stellen aan de studieadviseur enhuidige studenten. Meld je via de UCF website aan voor de Online Student for a Day op ​24 April​ of ​15 mei.

Voor aanmelding klik hier.

Welk profiel past bij mij?

Ben je een havo 3 leerling, kom dan naar de Wegwijsdag  op 21 of 22 januari 2020 om kennis te maken met de verschillende profielen.

Wie ben ik en wat wil ik?

Ben je een havo 4 leerling, dan helpt de Oriëntatiedag van 20 mei 2020 om je beter te oriënteren op je vervolgopleiding.

Wat wil ik later gaan doen?

Ben je een havo 5 of vwo 6 leerling, schrijf je dan in voor een meeloopdag of Proefstuderen om je te helpen je definitieve keuze voor een vervolgopleiding te maken.

Contact

Secretariaat Aansluitingsnetwerk VO-HO Fryslân
Postbus 1528
Telefoon: (058) 2846331
8901 BV Leeuwarden
Fax: (058) 2846423
E-mail: info@vo-ho.nl

Coördinator vanuit het VO: Bert Colly
bertcolly@hotmail.com

Coördinator vanuit het HO: Jelle Nauta
jelle.nauta@hvhl.nl