Vo-Ho Leerling

Vooraankondiging Oriëntatiedag

Voor de leerlingen uit 4 Havo organiseren Van Hall Larenstein en NHL Stenden op woensdagochtend 22 mei 2019 de Oriëntatiedag. Het doel van deze dag is dat leerlingen erachter komen waar hun talenten liggen en welke beroepssectoren hen aanspreken.

Game
Voorafgaand aan de Oriëntatiedag kunnen leerlingen de game Oryente spelen. Met de uitslag van de game bij de hand kiest de leerling de workshop waaraan de leerling wil deelnemen tijdens de Oriëntatiedag.

Uitnodiging
Half april ontvangen alle scholen een uitnodiging voor het spelen van de game en inschrijven voor de Oriëntatiedag. De game kan door alle leerlingen van 4 Havo gespeeld worden en deelname aan de Oriëntatiedag is op vrijwillige basis voor de leerlingen.

Welk profiel past bij mij?

Ben je een havo 3 leerling, kom dan naar de Wegwijsdag  op 21 of 22 januari 2020 om kennis te maken met de verschillende profielen.

Wie ben ik en wat wil ik?

Ben je een havo 4 leerling, dan helpt de Oriëntatiedag van 20 mei 2020 om je beter te oriënteren op je vervolgopleiding.

Wat wil ik later gaan doen?

Ben je een havo 5 of vwo 6 leerling, schrijf je dan in voor een meeloopdag of Proefstuderen om je te helpen je definitieve keuze voor een vervolgopleiding te maken.

Contact

Secretariaat Aansluitingsnetwerk VO-HO Fryslân
Postbus 1528
Telefoon: (058) 2846331
8901 BV Leeuwarden
Fax: (058) 2846423
E-mail: info@vo-ho.nl

Coördinator vanuit het VO: Bert Colly
bertcolly@hotmail.com

Coördinator vanuit het HO: Jelle Nauta
jelle.nauta@hvhl.nl