Vo-Ho Leerling

Geef je op voor een masterclass: Ondernemerschap en Quantummechanica

Voor leerlingen uit 5 en 6 vwo die zich willen verdiepen in het vakgebied van Ondernemerschap of Kwantummechanica en één of meerdere bacheloropleidingen van de Universiteit Twente.

Een Blended Learning Masterclass is een lessenserie van 8 weken, deels op locatie, deels online en deels op de Universiteit Twente.

Blended Learning combineert online leren met contactonderwijs. De startbijeenkomst is op een centraal gelegen plek in Utrecht. Daarna volg je 4 online lessen waarbij je feedback krijgt van een masterclassbegeleider. Je sluit de masterclass af op de campus van de Universiteit Twente tijdens de open dag. Je hebt dan meteen de mogelijkheid om een voorlichting van een opleiding bij te wonen.

Deadline inschrijving: is woensdag 17 januari 2018.

Aanmelden: www.utwente.nl/pre-u/blended-masterclasses.

Welk profiel past bij mij?

Ben je een havo 3 leerling, kom dan naar de Wegwijsdag  op 21 of 22 januari 2020 om kennis te maken met de verschillende profielen.

Wie ben ik en wat wil ik?

Ben je een havo 4 leerling, dan helpt de Oriëntatiedag van 20 mei 2020 om je beter te oriënteren op je vervolgopleiding.

Wat wil ik later gaan doen?

Ben je een havo 5 of vwo 6 leerling, schrijf je dan in voor een meeloopdag of Proefstuderen om je te helpen je definitieve keuze voor een vervolgopleiding te maken.

Contact

Secretariaat Aansluitingsnetwerk VO-HO Fryslân
Postbus 1528
Telefoon: (058) 2846331
8901 BV Leeuwarden
Fax: (058) 2846423
E-mail: info@vo-ho.nl

Coördinator vanuit het VO: Bert Colly
bertcolly@hotmail.com

Coördinator vanuit het HO: Jelle Nauta
jelle.nauta@hvhl.nl